Over ons


Alles wat u over ons moet weten.

Rocket Online, wie zijn wij?

De naam Rocket Online geeft al aan dat het bouwen van een website te vergelijken is met een raket. Voor een succesvolle lancering van een website is een mix van een goed plan, een mooi design en de juiste techniek belangrijk en daarbij ook een vereiste. Deze goede mix is de kracht van Rocket Online en uiteindelijk de motor die alles bepaalt.

Over Ons


Hoe gaan wij te werk?

 • Plannen maken

  Om een website te maken die goed bij de klant past en voldoet aan haar eisen is communicatie belangrijk. In goed overleg met de klant wordt een plan opgesteld en pas wanneer het plan door beide partijen is goedgekeurd gaan we aan de slag.

 • Design

  Het design van een website zegt veel en is daardoor een belangrijke stap binnen het proces van het ontwikkelen van een website. Creativiteit staat bij Rocket Online hoog in het vaandel, waardoor uw website een eigen karakter krijgt en zich zal onderscheiden van alle andere websites.

 • Techniek

  De derde stap binnen het ontwikkelen van een website is het werken aan de technische kant van de website. Voor het bouwen van een website maken wij gebruik van het framework Umbraco. Dit is een overzichtelijk framework waarmee de klant, na lancering van de website, zelf ook aan de slag kan.

 • Website lanceren

  Wanneer het opgezette plan is uitgevoerd en de klant tevreden is, is de website klaar en is het tijd om de website te lanceren,…de wijde wereld in.Wat gebruiken we voor ons werk?
Logo umbraco

Umbraco

 

 Wereldwijd zijn er meer dan 120.000 websites op het Umbraco platform ontwikkeld. Umbraco is een zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk, open source contentmanagementsysteem. Zowel kleine en eenvoudige websites als uitgebreide en zeer complexe websites worden ondersteund door dit CMS. Wij zijn gespecialiseerd en getraind om websites binnen dit framework te produceren. Een groot voordeel van Umbraco is dat u, op basis van door ons vooraf gedefinieerde sjablonen, zelf teksten, afbeeldingen en documenten simpel kunt toevoegen, wijzigen en/of verwijderen.