Diensten


Alles wat Rocket Online in huis heeft om u te helpen.

Wilt u een online onderneming starten? Dan bent u bij Rocket Online op het juiste adres.

Rocket Online heeft als visie midden- en kleine bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een website.

Bent u een startende ondernemer of eigenaar van een midden- of klein bedrijf? Ondernemen is een hele klus en wij willen u daar graag bij helpen door een website voor u te ontwikkelen. U heeft maar één adres nodig. Uitdagende en vernieuwende projecten door gedreven initiatiefnemers ga ik graag aan. U heeft een visie en ik help u graag met de vormgeving daarvan. Wilt u meer informatie over de diensten? Neem dan contact met mij op.
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Om uw website goed vindbaar te maken via Google voor potentiële klanten helpt Rocket Online u met het optimaliseren van uw website.

 • Umbraco CMS

  Nadat ik de website voor u gemaakt hebben kunt u het met Umbraco gemakkelijk zelf beheren met de eenvoudige handleiding die ik voor u geschreven heb.

 • Webontwikkeling

  Bij Rocket Online kunt u terecht voor alle ontwikkelingen die te maken hebben met het web, van webshop tot webapplicatie etc.

 • Webdesign

  Het is bij Rocket Online mogelijk het design aan te passen aan uw huisstijl of een design op maat te maken. Ik zal een design ontwerpen die bij u, uw bedrijf en uw wensen past.

 • PSD naar HTML

  Rocket Online wil met alle liefde en creativiteit voor u het design ontwerpen, maar het is ook mogelijk een design aan te leveren. Ik zal het dan voor u omzetten naar HTML.

 • Hosting en domeinnamen

  Heeft u nog geen hosting of domein? Rocket Online regelt het voor u. Ook is het mogelijk om de hosting zelf te regelen. Ik zal dan de inrichting verzorgen van uw hosting.